Showbiz

#balanta #retrospectiva #lucian pintilie

Retrospectiva Lucian Pintilie la Festivalul de Film de la Varsovia

Institutul Cultural Roman va organiza la Varsovia intre 8 si 13 iulie o retrospectiva Lucian Pintilie . Evenimentul este organizat de ICR impreuna cu sprijinul Festivalului International de Film " Lato Filmow" si al Centrului National al Cinematografiei.

ICR Varsovia va prezenta o serie de noua proiectii ale celor mai importante filme regizate de Lucian Pintilie, printre care se numara: Duminica la ora 6 (1965), Reconstituirea (1968), De ce trag clopotele, Mitica? (1981), Balanta (1992), O vara de neuitat (1994), Prea tarziu (1996), Terminus Paradis (1998), dupa-amiaza unui tortionar (2001) si Tertium non datur (2005), care vor fi prezentate, pe rand, in cadrul Festivalului.

La proiectia de gala a filmului Balanta, care va avea loc in 10 iulie, vor fi prezenti actorii Maia Morgenstern si Razvan Vasilescu.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea