Showbiz

#restul e tacere #premiile gopo #boogie #cocosul decapitat #cel mai bun film #nominalizari

Restul e tacere si Boogie, favorite la Gopo 2009

Cursa pentru Premiile Gopo a intrat in linie dreapta! Dintre cele 11 lung metraje, 27 de scurt metraje de fictiune si 11 documentare, juriul format din actrita Maria Popistasu , regizorul Laurentiu Damian, criticii de film Magda Mihailescu si Laurentiu Bratan si directorul de imagine Florin Mihailescu i-a nominalizat pe cei care vor concura pentru statuetele Gopo, realizate si in acest an de sculptorul Adrian Ilfoveanu.

flori, filmul lui Thomas Ciulei, dublu premiat la festivalul goEast (Germania), Nunti, muzici si casete video, in regia lui Tudor Giurgiu, primul film co-produs de HBO Romania, si Testimonial , impresionanta marturie a lui Razvan Georgescu realizata in parteneriat cu ZDF / Arte.

Juriul categoriei Cel mai bun film european, alcatuit din criticii de film Viorica Bucur , Tudor Caranfil , Alexandra Olivotto, Stefan Dobroiu si Florin Barbu, a nominalizat la Premiul Gopo patru dintre cele 43 de filme distribuite pe marile ecrane din tara in 2008: castigatorul Palme d’Or 2008, In clasa, filmul de succes al lui Marjane Satrapi, Persepolis, cel mai recent lung metraj semnat Jiri Menzel, savurosul In slujba regelui Angliei, si multi premiatul De partea cealalta, regizat de Fatih Akin.

Urmareste trailerul filmului Restul e tacere



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea