Showbiz

#nae caranfil #lansare #dvd #restul e tacere

Restul e tacere - din 18 septembrie pe DVD

Propus sa reprezinte Romania la Premiile Oscar 2009 , la sectiunea Cel mai bun film intr-o limba straina, Restul e tacere a reusit sa se impuna drept un film ambitios, emotionant si captivant, dupa ce, ulterior a castigat si Marele Premiu la cea de-a treia editie a Festivalului International al Producatorilor de Film - IPIFF 2008.

O poveste care a fascinat multe jurii de festival, Restul e tacere, disponibil si in format DVD, prefigureaza reconstituirea inceputului erei cinematografice, cu mult patos, curaj nebun, cu o emotie a necunoscutului uluitoare si cu tot ceea ce a insemnat acea perioada.

Expus pe un ton comic, Restul e tacere este un film despre "facerea unui film", care avea sa trezeasca publicul la viata.

Actiunea filmului are loc la inceputul secolului XX si se concentreaza in jurul tanarului Grig, fiul unei vedete a Teatrului National.

Pelicula este o poveste despre cucerirea independentei: cea istorica, cea financiara si chiar cea familiala. Mai mult decat orice, este o poveste despre straniul concubinaj intre Arta si Bani, despre confuzia tragica ce planeaza peste aceasta fragila alianta.

Restul e tacere se lanseaza pe DVD joi, 18 septembrie, printr-un eveniment care va avea loc la Libraria Carturesti, de la ora 18.00.

DVD-ul Restul e tacere va fi disponibil in magazinele de specialitate din tara la pretul de 39.9 RON.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Restul e tacere

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea