Showbiz

#marius florea vizante #lansare #nae caranfil #dvd #restul e tacere

Restul e tacere, de acum pe DVD

Joi, 18 septembrie, ora 18:00, la Carturesti, a avut loc evenimentul de lansare a DVD-ului Restul e tacere , un film in regia lui Nae Caranfil.

Printre cei prezenti s-au aflat si regizorul Nae Caranfil, producatorul Cristian Comeaga si actorii Marius Florea Vizante, Mirela Zeta, florin zamfirescu si Sandu Mihai Gruia.

"Lansarea DVD-ului pare sa fie un sfarsit de parcurs, dar stiu ca voi mai avea ocazia sa vorbesc despre film", a spus regizorul.

Filmul Restul e tacere, propunerea Romaniei la Oscar pentru cel mai bun film intr-o limba straina in 2009, urmeaza sa mai participe la unele festivaluri de film din America, printre care si cel de la Palm Springs.

"Cel mai ieftin DVD din ultimii ani", dupa cum a glumit Nae Caranfil despre DVD-ul filmului Restul e tacere, a fost lansat pe piata in 2.000 de exemplare si costa 35,90 RON.

Si restul e tacere

Marius Florea Vizante joaca in acest film rolul tanarului Grig, fiul unei vedete a Teatrului National, care nu este acceptat ca actor la teatru. Acesta se hotaraste sa realizeze un film despre Razboiul de Independenta.

Independenta Romaniei, de Grigore Brezianu, a fost realizat in 1912, cand filmul reprezenta o excentritate pentru un artist si era vazut ca o distractie de rand de public.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Restul e tacere

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea