Showbiz

#supererou #benzi desenate #brandon lee #franciza #relansare #reboot #remake #the crow

Remake-ul The Crow va arata ca Batman Begins

De cand Relativity Media a anuntat anul trecut ca va face un remake al filmului The Crow , pana acum proiectul nu a avansat prea mult si deocamdata niciun actor nu a fost distribuit in rolul protagonistului Eric Draven, scrie aceshowbiz.com.

the crowIntr-un interviu recent, producatorul Ryan Kavanaugh a vorbit despre stadiul in care se afla proiectul si despre cine l-ar putea interpreta pe intunecatul Draven, jucat in filmul original de ce filma ultimele scene ale peliculei).

Kavanaugh a declarat ca in ceea ce priveste distributia, directorii de casting poarta discutii cu diversi actori. “Va fi un actor cunoscut. Fie vom alege o vedeta, fie ne vom indrepta atentia spre un actor cu potential de star. Nu excludem nimic deocamdata”, a spus producatorul lui The Crow.

Despre film, acesta nu a dat prea multe detalii, poate si pentru ca nici producatorii nu au inca o idee concreta. “Va fi ceva bine facut. Cautam o noua abordare care sa relanseze franciza. Personajul principal va fi asemanator unui supererou intunecat”, a spus Kavanaugh, care a insistat asupra faptului ca pelicula nu va fi un remake, ci o relansare.

“Vrem sa aducem totul in prezent si sa venim cu un personaj la care publicul sa se poata raporta. Eroul va purta machiaj, dar va fi the crowcomplet diferit de cel din filmul original. Daca vreti o comparatie, imaginati-va cum pare acum primul film Batman pe langa Batman Begins ”, a explicat producatorul.

Un lucru este totusi sigur despre noul The Crow: scenariul este gata si este foarte bun, cel putin asa ne asigura Ryan Kavanaugh. Dar proiectul nu va primi unda verde pe care o asteapta de la Relativity Media mai devreme de 2-3 luni, timp necesar ca toate aspectele sa fie puse la punct. Acelasi Kavanaugh spune ca The Crow se va intampla cu siguranta, este doar o problema de timp. Dar oare cat ne intrebam noi?

The Crow se bazeaza pe o serie de benzi desenate realizate de James O’Barr, iar povestea graviteaza in jurul unui tanar, Eric Draven, care dupa ce este lasat sa moara pe marginea drumului de o banda de raufacatori, reinvie cu ajutorul unui si cauta razbunare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea