Showbiz

#penelope cruz #javier bardem #relatie

Relatia dintre Penelope Cruz si Javier Bardem - pe cale sa se destrame

Relatia actritei cu spaniolul Javier , castigatorul premiului Oscar pentru interpretare anul acesta, este pe cale de a se destrama. Vina se pare, o poarta Bardem , informeaza FemaleFirst.

Vedeta din , ale carui filmari au loc in prezent la Barcelona .

Gestul sau a infuriat-o rau pe Penelope care si-a vazut planurile date peste cap, mai ales ca renuntase la multe roluri ofertante pentru a putea sta impreuna cu Javier. "Penelope este foarte suparata pentru ca a refuzat multe roluri pentru a se dedica relatiei cu Javier", a spus o sursa apropiata cuplului.

Fratele lui Penelope Cruz, Eduardo, a declarat recent ca actrita isi doreste foarte mult sa adopte un copil din India impreuna cu Javier. “O admira pe Angelina Jolie si a spus mereu ca isi doreste sa adopte si ea. Cand va fi pregatita va adopta un copil din India” a afirmat Eduardo.

Penelope Cruz si Javier Bardem pot fi vazuti jucand impreuna un cuplu disfunctional in ultimul film al lui Woody Allen, Vicky Cristina Barcelona.

Urmareste trailerul peliculei Vicky Cristina Barcelona.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea