Showbiz

#regizor #zombi #bond #marc forster #quantum of solace

Regizorului lui "Quantum of Solace" trece la filme cu zombi

Regizorul celui mai nou film Bond, , isi va pune semnatura pe thriller-ul , o super-productie cu zombie mancatori de oameni, anunta Variety .

Filmul spune povestea unui cercetator al unei comisii U.N. care intervieveaza supravietuitori din toate tarile la 10 ani dupa razboiul care a distrus lumea. Pelicula ar urma sa aiba un personaj povestitor care va vorbi despre situatia lumii dupa conflictul care a sters toate tarile de pe glob.

Este putin probabil ca Z va fi produs de compania lui Brad Pitt, Plan B , iar scenariul va fi semnat de J. Michael Straczynski (Changeling). Nu se cunosc deocamdata alte detalii despre productia filmului.

Cel mai recent film regizat de Marc Forster este Quantum of Solace care poate fi urmarit si in cinematografele din Romania.

Vizioneaza trailerul filmului Quantum of Solace.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea