Showbiz

#mia wasikowska #tim burton #alice #wonderland #3d

Regizorul Tim Burton a gasit-o pe Alice

...dar nu in Tara Minunilor si nici in vizuina iepurelui, ci la antipozi, informeaza hollywoodreporter.com

Tanara actrita australiana Mia Wasikowska poarta ultimele negocieri pentru a juca rolul principal in noul film al controversatului Tim Burton, o ecranizare a celebrului roman fantastic scris de Lewis Carroll, Alice in Wonderland / Alice in tara minunilor . Filmul, produs de compania Disney, se pare ca va avea un buget mare pentru acest gen de pelicula.

Scenariul adaptat va fi realizat de Linda Woolverton (The Lion King), iar pelicula va fi filmata cu tehnici speciale si prezentata in 3D. Burton va incepe lucrul la Alice in noiembrie anul acesta.

Wasikowska a debutat in serialul australian All Saints, iar in present joaca in serialul produs de HBO, in treatment. In toamna va aparea alaturi de Daniel Craig in drama de razboi Defiance, in regia lui Ed Zwick, iar recent a incheiat filmarile la pelicula biografica despre viata aviatoarei Amelia Earhart , unde joaca alaturi de Hilary Swank.

 


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea