Showbiz

Regizorul Robert Rodriguez trece la filme de comedie

Actorii Jon Cryer, William H. Macy, Leslie Mann si James Spader vor tine capul de afis in comedia Shorts, in regia lui Robert Rodriguez, care semneaza si scenariul.

Rodriguez, cunoscut mai ales pentru Desperado si Sin City va fi producatorul, directorul de imagine, monteurul si va supreveghea si departamentul de efecte speciale. Filmarile vor incepe in curand in Austin, Texas (SUA). Din distributia filmului mai fac parte Jimmy Bennett, Kat Dennings, Trevor Gagnon, Leo Howard, Devon Gearhart, Rebel Rodriguez, Jake Short si Jolie Vanier.

Actiunea comediei Shorts are loc intr-o suburbie unde toate casele arata la fel si toata lumea lucreaza pentru compania Black Box, producatorul celor mai avansate gadget-uri in materie de comunicatii. Cand un baietel de 11 ani este lovit in cap de o piatra colorata ca un curcubeu si care, pe deasupra, indeplineste dorintele celui care o detine, suburbia este cuprinsa de haos.

Jon Cryer, pe care l-ati vazut in serialul de comedie Two and a Half Men, mai joaca alaturi de Winona Ryder, Sean Austin si Chevy Chase in comedia Stay Cool despre aventurile a doi frati de origine poloneza.

Robert Rodriguez lucreaza in prezent la Sin City 2 si 3, care vor fi lansate in 2009 si respectiv 2010.

Trailer Sin City


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea