Showbiz

Regizorul lui Rush Hour 3 - dezamagit de francezi

Regizorul Brett Ratner a avut mari probleme cu filmarile la Rush Hour 3, pentru ca angajatii francezi nu vroiau sa lucreze mai mult de opt ore pe zi, asa cum prevede legea din Hexagon.

Ratner a ales sa filmeze cea de-a treia parte a francizei Rush Hour , cu Chris Tucker si Jackie Chan in rolurile celor doi detectivi, la Paris, pentru a da o nota diferita filmului fata de comediile americane, care sunt realizate in totalitate la Hollywood.

Dar, se pare, ca modul prea relaxat al francezilor de a lucra l-a determinat pe regizor sa mute din nou productia la Los Angeles. "Puteam filma doar opt ore pe zi, pentru ca in Franta saptamana de lucru este de 30 de ore. Nicio ora in plus. Nu a contat ca ii plateam mai mult pentru orele lucrate in plus, francezii nu vroiau sa auda", s-a plans Ratner.

"In plus, francezii au obiceiul sa ia o pauza de pranz de doua ore, iar meniul include si o sticla de vin. Toti membrii echipei de filmare aveau dreptul prin contract la o sticla de vin. Deci, aveam de fapt sase ore de filmare pe zi, asa ca am decis sa mutam productia la LA si sa construim o replica a Parisului", a mai spus regizorul.

Rush Hour 3 (2007) urmareste aventurile celor doi detectivi trazniti, Lee si Carter, care se indreapta spre Paris pentru a proteja o frantuzoaica amenintata de mafia chinezeasca.

Trailer Rush Hour 3


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea