Showbiz

#regizor #oren peli #area 51 #sf #paranormal activity

Regizorul lui Paranormal Activity trece la SF-ul Area 51

Dupa succesul comercial al horror-ului Paranormal Activity, regizorul Oren Peli trece la un SF, Area 51 , scrie digitalspy.co.uk.

Peli a semnat deja pentru a regiza SF-ul Area 51 in septembrie anul viitor, dar scenariul filmului a ajuns mult mai repede pe Internet . Documentul a fot descoperit de site-ul Latino Review si, se pare, ca nu prea aduce mari surprize.

Area 51 seamana foarte mult cu Paranormal Activity, iar modul de abordare va fi similar, insa elementele paranormale vor fi inlocuite cu extraterestri.

SF-ul va fi filmat in acelasi stil (cu camera in mana) ca si Paranormal Activity, iar in prim planul povestii se afla patru adolescenti (Chris, Natalie, Paul si Rob) care se indreapta spre Las Vegas. Tinerii cauta un fost angajat al celebrei si fantomaticei Area 51, Novak, care ar detine materiale video cu experimente realizate pe oameni si extraterestri.

O tema secundara abordata in film va fi legata de rapirile extraterestre.

Pe langa proiectul Area 51, regizorul Oren Peli mai are in plan pentru anul viitor si un posibil sequel la Paranormal Activity, film considerat cel mai profitabil din toate timpurile dupa ce a incasat aproape 100 de milioane de dolari, fiind realizat cu un buget de doar 15.000.

Urmareste trailerul filmului Paranormal Activity:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea