Showbiz

#australia #regizorul #nicole kidman #baz luhrmann

Regizorul filmului "Australia" nu vrea sa mai lucreze cu Nicole Kidman

Regizorul filmului Australia , Baz Lurhmann, a dezvaluit faptul ca nu mai vrea sa lucreze cu Nicole Kidman in urmatoarele sale filme, anunta the telegraph.co.uk.

Intr-un interviu acordat publicatiei britanice The Telegraph, Luhrmann a spus ca de fiecare data cand colaboreaza cu actrita australiana, au loc schimbari profunde in vietile lor. “In timpul filmarilor la Moulin Rouge, Nicole s-a despartit de Tom Cruise, iar tatal meu a murit in prima zi de filmari”, a dezvaluit regizorul.

"Cu sase saptamani inainte de incheierea filmarilor la Australia trebuia sa filmam o scena in care personajul ei spune ca nu poate avea copii. In momentul acela, Nicole mi-a soptit ca trebuie sa vorbim. Mi-a spus ca este insarcinata si a izbucnit in plans. Am inceput sa plang si eu pentru ca stiam ca isi dorea asta mai mult decat orice”, a povestit Baz Luhrmann.

"Atunci ne-am decis sa nu mai facem niciun film impreuna, deoarece vom avea parte, cu siguranta, de alte evenimente emotionale in viata personala”, a adaugat regizorul.

Baz Luhrmann si Nicole Kidman au mai lucrat impreuna si la musical-ul Moulin Rouge in 2001, filmul primind opt nominalizari la Oscar. Insa, cea mai recenta productie a celor doi, Australia, nu se descurca prea bine la box-office si nici la capitolul parerile criticilor.

Urmareste trailerul filmului Australia.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea