Showbiz

#cristi puiu #scurtmetraj #megatron #marian crisan

Regizorul Cristi Puiu prezinta 3 scurtmetraje la Institutul Cultural Roman

La Institutul Cultural Roman va avea loc miercuri, 24 septembrie, orele 19:00, Seara de Film, cand vor rula scurtmetrajele Megatron , Joi si Bricostory, in prezenta regizorilor Marian Crisan, Hadrian Marcu si Andreea Paduraru.

Filmele vor fi prezentate de regizorul filmului Moartea domnului Lazarescu, Cristi Puiu si de producatoarea Anca Puiu, reprezentanta a casei de productie Mandragora.

Scurtmetrajul Megatron, a carui regie este semnata de Marian Crisan, a fost produs in 2008, dureaza 15 minute, este cu Gabriela Crisu si Maxim Adrian Strinu si este in premiera in Romania. Megatron a castigat anul acesta Palme d'Or-ul pentru scurtmetraj la Cannes. Filmul descrie ziua de nastere a lui Maxim care implineste 8 ani. Impreuna cu mama lui, cei doi locuiesc intr-un sat aflat destul de departe de oras. De ziua lui, mama il duce la McDonald's.

Scurtmetrajul Joi, in regia lui Hadrian Marcu, a fost produs in 2007 si dureaza 30 minute. In film este vorba despre o muncitoare dintr-o fabrica de prosoape. La sfarsitul unei zile de lucru, accepta invitatia unui coleg de a o conduce acasa. Cand ajung la destinatie, el intra in casa si fac dragoste . In ciuda acestui lucru, intre ei nu se creeaza nicio conexiune si nimic serios nu pare sa iasa din intalnirea lor. Astfel ca fiecare petrece noaptea separat. Inca o zi de joi care ar fi putut fi diferita, dar nu a fost.

Pelicula Bricostory, scurtmetraj regizat de Andreea Paduraru, a fost produs in 2007 si dureaza 21 minute. In film, Ana si Paul, merg in timpul pauzei de serviciu la un magazin de amenajari interioare . Intr-o incercare de a-l face pe Paul gelos, Ana se imprieteneste cu Robert, un angajat al magazinului.

Urmareste trailerul filmului Moartea domnului Lazarescu in regia lui Cristi Puiu.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea