Showbiz

#film #biopic #peggy lee #reese witherspoon

Reese Witherspoon vrea sa fie Peggy Lee

Reese Witherspoon vrea sa intre din nou in pielea unui muzician. Dupa ce a jucat rolul lui June Carter in biopicul despre viata lui Johnny Cash , Walk the Line , Reese este gata sa puna inca o data mana pe microfon .

Aceshowbiz scrie ca actrita in varsta de 34 de ani se afla in etapa negocierilor pentru a fi protagonista unui film despre Peggy Lee , o faimoasa cantareata americana de jazz si folk.

Se pare ca initiativa unui astfel de proiect ii apartine chiar lui Witherspoon, care a achizionat drepturile de ecranizare a vietii lui Lee si i-a propus lui Marc Platt, producatorul lui Legally Blonde, sa faca parte din echipa noului film.

Platt si Witherspoon au convins-o si pe Nora Ephron (Julie & Julia) sa-si puna semnatura atat pe regia filmului, cat si pe scenariu. Deocamdata nu a fost stabilita o data pentru inceperea productiei filmului.

Peggy Lee a murit in 2002 dupa o cariera de aproape sapte decenii in muzica si film. S-a lansat la radiouri locale inainte de a primi un loc in orchestra lui Benny Goodman, pentru ca apoi sa se reorienteze spre actorie. In intreaga cariera a castigat 3 premii Grammy si a primit o nominalizare la Oscar.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea