Showbiz

#reese witherspoon #copii #relatie #jim toth #actrita

Reese Witherspoon vrea mai multi copii

Reese Witherspoon , care are doi copii din casatoria cu fostul sot Ryan Phillippe – Ava (11 ani) si Deacon (7 ani), declara ca cea mai mare bucurie din viata ei este familia si si-ar dori mai multi copii in viitor.

Actrita in varsta de 34 de ani are in prezent o relatie cu agentul ei, Jim Toth . “Imi doresc mai multi copii. Copiii sunt cea mai buna parte din viata mea . Nu ma trezesc dimineata ca sa fac filme, ci ma trezesc ca sa-mi petrec timpul alaturi de familia mea”, spune Witherspoon.

Castigatoare a unui premiu Oscar pentru rolul din Walk the Line, Reese sustine ca nu este mai usor sa ai o relatie cu cineva care nu este faimos, dar se simte confortabil alaturi de Jim Toth. Actrita s-a despartit anul trecut de Jake Gyllenhaal .

Intrebata intr-un interviu pentru revista americana Glamour despre diferenta dintre relatia cu o celebritate si cea cu o persoana care nu este vedeta, Witherspoon a raspuns: “Nu este mai usor. Orice relatie are dinamica ei. Nu vreau sa discreditez celelalte relatii minunate pe care le-am avut. Dar acum mi-am dat seama ca este foarte confortabil sa fiu cu cineva care intelege ceea ce fac in cariera si nu are aceeasi meserie ca mine. Jim este un tip minunat.”
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea