Showbiz

#downsizing #sacha baron cohen #reese witherspoon

Reese Witherspoon si Sacha Baron Cohen - oameni in miniatura

Reese Witherspoon va face echipa cu comediantul sacha baron cohen si actorul Paul Giamatti intr-un film satira cu si despre oameni in miniatura, informeaza Variety.

Pelicula se numeste Downsizing si este regizata de Alexander Payne cunoscut pentru filmul Sideways din 2004. Payne este si autorul scenariul.

Paul Giamatti, care a mai colaborat cu Payne si la Sideways, va juca rolul unui barbat sarac care decide sa se supune unei interventii chirurgicale pentru a se micsora, fiind convins ca astfel viata sa se va imbunatati.

Reese Witherspoon va interpreta o femeie in miniatura pe care personajul lui Giamatti o intalneste in noua sa viata de pitic, in timp ce Sacha Baron Cohen va fi redus de la cei 1,91 m ai sai la inaltimea unei halbe de bere. Cum ne-a obisnuit pana acum in filmele sale, Cohen va intra in pielea unui strain cu accent ciudat.

Nu se cunosc alte detalii despre productia filmului, dar filmarile sunt programate pentru 2009, iar premiera pentru 2010.

Urmareste trailerul filmului Sideways.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea