Showbiz

#justice #album #guns n' roses #muzica #concert #red hot chili peppers #rock

Red Hot Chili Peppers nu renunta la muzica

 
red hot chili peppers revine pe scena muzicala. Acestia vor sa participe, alaturi de cei de la Guns N`Roses, la un concert caritabil ce va avea loc in iulie 2009.

Inca nu este nimic clar. Atat Red Hot Chili Peppers cat si cei de la Guns N`Roses sunt in faza de negocieri cu cei care organizeaza evenimentul.

Ceea ce se poate deduce insa este ca trupa Red Hot Chili Peppers s-a hotarat sa renunte la ideea de a lua o pauza de activitate.

Mai mult, membrii grupului doresc sa abordeze o noua directie in ceea ce priveste viitorul material discografic. Rockerii au ales drept producatori ai viitorului album de studiu pe membrii duo-ului francez dance, Justice .

Astfel, Gaspard Auge impreuna cu Xavier de Rosnay vor realiza urmatorul L.P. marca Red Hot Chili Peppers. Va fi o premiera pentru tinerii producatori, avand in vedere ca nu au mai lucrat cu un alt artist, conform The Sun.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea