Showbiz

#alte-genuri

RBD lanseaza o noua editie "Empezar desde cero"

Celebra trupa RBD va scoate pe piata o editie speciala a albumului "Empezar desde cero", conform site-ului los40.com.

Noul material discografic va include pe langa cele 13 melodii incluse initial pe LP-ul "Empezar desde cero", alte 3 piese inedite. Una dintre acestea se numeste "Tal vez manana", compusa si interpretata de Maite Perroni .

O alta piesa poarta numele de "Te daria todo" si este compusa si interpretata de Dulce Maria , iar cea de-a 3 se numeste "Estar bien" si a fost compusa special pentru campania "Alege sa te simti bine in propria-ti piele".

Noul album RBD va fi lansat pe 17 iunie 2008

Editia speciala a albumului "Empezar desde cero" va fi alcatuit dintr-un CD si un DVD si va fi lansat in Mexic pe data de 17 iunie 2008. DVD-ul va include videoclipurile Inalcanzable si Empezar desde cero, variantele karaoke pentru cele doua piese si imagini din culise.

Trupa RBD revin in aceasta toamna in Romania. Cei 6 "rebeli" vor sustine, la cererea fanilor romani, un megaconcert la Sala Polivalenta din Bucuresti pe 6 septembrie 2008. Spectacolul din Romania face parte din cadrul turneului international "Empezar desde cero" ce promoveaza albumul cu acelasi nume.

Biletele pentru concertul de la Bucuresti

Biletele pentru acest concert pot fi achizitionate online de pe site-urile bilete.ro, ticketpoint.ro si blt.ro la preturile de 100, 150, 200 si 300 lei.

Formatia RBD a cunoscut un succes fulminant intr-o perioada scurta de timp. Drumul catre celebritate a pornit in urma unei telenovele ce da si titlul formatiei, "Rebelde". Cei 6 tineri exuberanti, plini de viata, cu problemele tipice adolescentine au ajuns foarte repede in sufletul publicului si au aratat ca ai nevoie de ambitie si bucurie pentru a reusi in viata.

Tanara formatie a venit si la Bucuresti, anul trecut, pentru a sustine un concert si a sta de vorba cu fanii romani. Acestia au fost intampinati cu caldura si admiratie de romanii de toate varstele.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea