Showbiz

#propofol #doza letala #oficial #autopsie #raport #michael jackson

Raportul oficial al autopsiei lui Michael Jackson: omucidere!

Michael Jackson a fost ucis. Acesta este verdictul oficial la care au ajuns reprezentantii Institutului de Medicina Legala din Los Angeles, care au facut public rezultatul autopsiei megastarului in cursul zilei de vineri, anunta cnn.com.

Raportul complet al autopsiei lui Michael Jackson ramane insa secret si va fi dat publicitatii numai la finalizarea anchetei privind moartea cantaretului.

Cauza mortii lui Michael a fost o “intoxicatie acuta cu propofol”, starul avand in sange o doza letala din acest anestezic puternic. Desi propofolul este cauza principala a mortii artistului, in organismul sau au mai fost descoperite alte cateva substante cu efect sedativ sau stimulant, printre care lorazepam, midazolam, diazepam, lidocaina si efedrina .

Reprezentantii Institutului de Medicina Legala din LA au mai declarat ca un raport complet si final al autopsiei, precum si un raport toxicologic complet “vor fi tinute sub protectie la cererea politiei din Los Angeles si a procuraturii”.

Michael Jackson a murit in urma unei supradoze cu anestezicul propofol pe care medicul sau personal, Conrad Murray, i-l administra pentru ca starul sa poata dormi. Murray, care a marturisit ca ii administra starului propofol pentru a-i trata insomnia, este suspectat de omucidere in ancheta desfasurata de politia si procuratura din LA, insa autoritatile investigheaza si alti medici care i-ar fi prescris medicamente periculoase lui Jackson.

Michael Jackson a murit in urma unui stop cardiac pe 25 iunie la varsta de 50 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea