Showbiz

#rock #rammstein #album #interzis #magazine #germania #liebe ist fuer alle da

Rammstein - prea obsceni pentru nemti

" Liebe ist Fuer Alle Da / Love is For All”, noul album Rammstein a suparat autoritatile germane din cauza copertei sale obscene.
 
Astfel, incepand de miercuri, 11 noiembrie, albumul va fi expus in locuri mai putin vizibile in magazine. In plus, doritorii vor putea achizitiona CD-ul de-abia dupa ce fac dovada ca au implinit 18 ani.

Guvernul german a fost deranjat de coperta albumului care-l infatiseaza pe chitaristul Richard Kruspe, tinand pe genunchi o femeie goala care poarta doar o masca. De asemenea, oficialitatile germane s-au simtit lezate si de versurile piesei intitulate "Ich tue Dir Weh/ I Want to Hurt You".

"Liebe ist Fuer Alle Da/ Love is For All” a fost lansat pe 16 octombrie si se afla deja in fruntea clasamentelor din Germania, Elvetia, Austria, Danemarca, Republica Ceha , Finlanda si Olanda.

Si piesa “ Pussy ”, primul extras de pe disc a intrat in vizorul autoritatilor germane. Astfel, German Federal Office for the Examination of Media Harmful to Young People din Bonn au considerat ca ascultand versurile acestei melodii, consumatorii de muzica sunt tentanti sa practice sexul neprotejat, ignorand pericolul de a se contacta teribila maladie SIDA.
 
Videoclipul melodiei are o puternica incarcatura sexuala, infatisandu-i pe membrii trupei in diferite scene sexuale explicite. Surse apropiate celor de la Rammstein spun insa ca in clip nu fac sex membrii grupului, ci dublurile acestora.

Urmareste mai jos videoclipul melodiei “Pussy”


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea