Showbiz

#dance

"Rain", primul clip solo semnat Marius Nedelcu

Marius Nedelcu a incheiat filmarile la primul clip din cariera sa solo, single-ul "Rain", extras de pe albumul "Be Myself". "Rain" este un duet cu Giulia (ex - Candy), clipul fiind filmat pe parcursul a 2 zile extrem de calduroase.

Filmarile au inceput la ora 6 dimineata si cei 2 protagonisti ai clipului, Marius si Giulia au fost nevoiti sa indure zile caniculare. "Noroc cu scenariul care prevedea si multa ploaie", isi aminteste amuzat Marius, ce a indurat cu stocism arsita de afara.

O poveste de dragoste, 20 de figuranti si o vreme caniculara

Regizorul clipul a fost Rocca, recunoscut pentru productiile sale realizate cu profesionalism. Alaturi de cei 2 protagonisti, a mai fost nevoie si de un grup de peste 20 de figuranti, care au intregit secventele clipului si au facut fata caldurii cu demnitate, avand in vedere ca erau imbracati complet in negru.

"Si Marius, si Giulia au reactionat ca niste profesionisti tinand cont de faptul ca a fost o filmare grea in care a fost implicata foarte multa figuratie. Pe camera s-a observat chemistry intre ei si exact asta cautam", a marturisit Rocca.

"Am fost foarte emotionat pentru ca este primul meu clip ca artist solo. Am trait cu intensitate fiecare secunda a filmarilor, m-am bucurat de fiecare moment, iar Giulia si-a jucat foarte bine rolul", povesteste Marius.

Giulia: "A fost ca la o intalnire cu prietenii, nu la o filmare"

"Am comunicat foarte bine cu Marius si Rocca. A fost prima data cand am filmat in ploaie, dar m-am simtit excelent pentru ca a fost ca la o intalnire cu prietenii, si nu la o filmare", a replicat incantata, Giulia .

"Rain", primul videoclip din cariera solo a lui Marius va fi lansat pe posturile tv saptamana viitoare.

Melodiile de pe discul "By Myself" vor putea fi ascultate de fanii lui Marius deabia la mijlocul lunii iulie, atunci cand albumul va fi lansat pe piata de MediaPro Music.

Pentru acest disc, Marius a colaborat cu finalistele de la Megastar, Oana si Alexandra, ca backing vocals .

"As vrea ca publicul sa nu ma vada ca pe un produs Akcent, ci sa inteleaga ca am propria mea personalitate si un stil diferit", a marturisit artistul.

Marius a parasit trupa Akcent din care a facut parte timp de 7 ani, lunile trecute, motivul invocat fiind ca Marius doreste sa-si inceapa o cariera solo, total diferita de stilul Akcent.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea