Showbiz

#rachel weisz #max minghella #agora #anthony minghella

Rachel Weisz, in Egiptul antic

Britanica Rachel Weisz si tanarul actor Max Minghella , fiul regizorului anthony minghella, vor juca impreuna in drama Agora, ca carei actiuni este plasata in Egiptul antic.

Regia dramei de epoca este semnata de Alejandro Amenabar, care va fi, de altfel, si unul dintre producatorii peliculei, iar scenariul a fost scris deMateo Gil. Agora, este al doilea lungmetraj in limba engleza al regizorului chilian Alejandro Amenabar, dupa filmul horror, The Others, cu Nicole Kidman in rolul principal.

Povestea filmului Agora incepe in Egiptul cucerit de romani in secolul 4 d.c., iar Rachel Weisz joaca rolul unei filozoafe, pe numele ei, Hypatia of Alexandria, care incearca cu disperare sa salveze invataturile lumii antice. Max Minghella interpreteaza rolul sclavului Davus, sfasiat intre dragostea pentru stapana sa si posibilitatea de a-si castiga libertatea alaturandu-se valului creascand de crestini.

Din distributie mai fac parte Oscar Isaac , Ashraf Barhom, Michael Lonsdale, Rupert Evans si Homayoun Ershadi. Filmarile sunt programate sa inceapa saptamana viitoare in Malta.

Pe Rachel Weisz o veti putea in curand pe ecrane in comedia romantica Definitely, Maybe, iar Max Minghella va juca in filmul lui Beeban Kidron, Hippie Hippie Shake.

Trailer Definitely, Maybe


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea