Showbiz

#gravity #angelina jolie #rol #rachel weisz

Rachel Weisz face schimb de roluri cu Angelina Jolie

Angelina Jolie a refuzat proiectul Gravity , dar producatorii de la Warner Bros. nu sunt inca gata sa anuleze productia filmului, mai ales ca regizorul Alfonso Cuaron s-ar putea sa fi gasit actrita potrivita pentru a o inlocui pe partenera lui Brad Pitt.

Latino Review dezvaluie ca Rachel Weisz are mari sanse s-o inlocuiasca pe Jolie in Gravity, desi Cuaron nu s-a intalnit deocamdata cu actrita din Agora. Producatorii sunt foarte interesati sa inceapa discutiile cu Weisz in curand, mai scrie aceeasi publicatie.

O serie de actrite foarte cunoscute au dat deja probe pentru rolul din Gravity, insa niciuna nu i-a impresionat pe producatori.

Cuaron vrea acum sa reduca bugetul de peste 80 de milioane de dolari al filmului din moment ce Jolie nu mai este atasata acestui proiect. Robert Downey Jr. va juca in Gravity, insa in ciuda numelui si a notorietatii sale, actorul are un rol mic si nu poate atrage publicul.

Gravity are in prim plan povestea unei femei astronaut aflata pe o statie in spatiu si care incearca sa se intoarca acasa, pe Pamant, la fiica sa,  dupa ce intreaga echipa a fost ucisa in urma exploziei unui satelit.

Alfonso Cuaron a scris scenariul alaturi de fiul sau, Jonas, si va semna regia filmului. filmarile ar urma sa inceapa in 2011, dupa ce Robert Downey Jr. termina lucrul la Sherlock Holmes 2 .

Rachel Weisz va putea fi vazuta in curand in drama The Whistleblower si thriller-ul Dream House . Anul acesta a mai jucat in Agora si The Lovely Bones.

Trailer Agora:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea