Showbiz

#quentin tarantino #brad pitt #inglourious basterds #007 #james bond

Quentin Tarantino vrea un spion mai tare ca James Bond

Celebrul regizor quentin tarantino vrea sa creeze o serie de filme care sa rivalizeze cu arhicunoscutul James Bond, scrie femalefirst.co.uk.


Tarantino
are in plan adaptarea pentru marele ecran a trei romane de spionaj, scrise de catre britanicul Len Deighton, intr-o serie cinematografica, care va rivaliza cu seria celebrului agent 007.

Regizorul a explicat: "Unul dintre lucrurile pe care ador sa le fac este sa meditez la trilogia lui Len Deighton - Berlin Game, Mexico Set, si London Match. Povestea are loc in perioada Razboiului Rece si urmareste un spion pe nume Bernard Sampson. Ce este cu adevarat atractiv la aceasta trilogie sunt personajele si povestea minunata."

Creatorul ultimului film cu Brad Pitt, Inglourious Basterds – care va avea premiera pe marile ecrane romanesti pe 4 septembrie 2009, a dezvaluit ca are o lista cu actorii britanici pe care si-ar dori sa-i aiba in distributia filmelor. Pe lista lui Tarantino se afla si starul din filmul How To Lose Friends and Alienate People, actorul Simon Pegg.

Quentin Tarantino, 46 de ani, a adaugat intr-un interviu acordat ziarului britanic The Sun: "Sunt un mare fan al lui Simon Pegg . Pe langa asta, sunt de parere ca Kate Winslet este cea mai buna actrita care a trait vreodata, asa ca m-as simti onorat sa lucrez cu ea."

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds, in regia lui Quentin Tarantino

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea