Showbiz

#sclavi #western #quentin tarantino

Quentin Tarantino vrea sa faca un Western cu sclavi

Desi afirmase ca dupa se va apuca de un al 3-lea film din seria Kill Bill , regizorul Quentin Tarantino are alte planuri.

Intr-un scurt interviu acordat pentru New York Daily News, , dar diferit de cele care s-au realizat pana acum. “Nu-l voi plasa in Texas, ci mai degraba in vremea sclavilor. E un subiect pe care multi se tem sa-l abordeze”, a spus regizorul in varsta de 46 de ani.

“Am putea face un film ca o lectie de istorie despre evadarea sclavilor cu trenul. Sau am putea face un film plin de aventuri, un fel de spaghetti Western care sa se petreaca in timpul sclavilor. Eu l-as numi Southern (in loc de Western, pentru ca actiunea s-ar petrece in sudul SUA si nu in vest – n.r.)”, a mai adaugat regizorul lui Inglourious Basterds.

Quentin Tarantino este nominalizat anul acesta la premiul Oscar pentru regia si scenariul filmului Inglourious Basterds, dar, din pacate, nu se numara printre favoritii mult ravnitelor statuete.

Urmareste trailerul filmului Inglourious Basterds, in regia lui Quentin Tarantino:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea