Showbiz

#relansare #kill bill #quentin tarantino

Quentin Tarantino pregateste un nou "Kill Bill"

Quentin Tarantino a dezvaluit faptul ca lucreaza la o noua versiune a filmului Kill Bill , informeaza FemaleFirst.

Regizorul a lansat Kill Bill: Volume 1 cu Uma Thurman in rolul principal in 2003. Desi initial filmul ar fi trebuit proiectat in intregime, durata sa de peste patru ore, l-a facut pe Tarantino sa-l imparta in doua parti. Kill Bill: Volume 2 a fost lansat un an mai tarziu, in 2004.

Acum Quentin Tarantino planuieste sa realizeze o noua versiune a celor doua filme, pe care a intitulat-o Kill Bill: The Whole Bloody Affair .

"Am realizat un intreg capitol pentru secventa animate, dar nu l-am filmat atunci, pentru ca ne-am gandit ca va iesi un film mult prea lung. Dar cand am vorbit despre relansarea filmului, producatorii m-au intrebat daca mai am ceva de adaugat la film si am mentionat ca vreau sa introduc aceasta secventa de sapte minute in capitolul O-Ren”, a spus Tarantino pentru site-ul Tarantino.info.

Quentin Tarantino lucreaza in prezent la pelicula inglorious basterds cu Brad Pitt, a carei actiune are loc in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial.

Urmareste trailerul filmului Kill Bill: Volume 1.

 

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea