Showbiz

Quentin Tarantino pregateste "Inglorious Bastards"

Quentin Tarantino planuieste sa regizeze un nou film, un remake al unui film din anii '70, .

Se pare ca Tarantino a purtat deja cateva discutii cu Enzo Castellari, regizorul peliculei originale cu acelasi nume, realizata in 1978. Este posibil insa, ca versiunea lui Quentin Tarantino sa cuprinda doua parti, pentru ca cineastul este de parere ca scenariul este foarte lung pentru un singur film.

Din distributia filmului ar putea face parte staruri precum Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone, Bruce Willis, Samuel L. Jackson, John Travolta, Tim Roth, Michael Madsen, Adam Sandler sau Johnny Depp.

Actiunea filmului este plasata in timpul celui de-al doilea razboi mondial si are in centru un grup de soldati condamnati la inchisoare pentru o serie de delicte. Acestora li se ofera sansa de a se reabilita, daca vor duce la bun sfarsit o misiune periculoasa in spatele liniilor inamice din teritoriul francez ocupat de nazisti .

Pelicula ar urma sa fie lansata in cinematografe in 2010.

Trailer Grindhouse


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea