Showbiz

#romanisem partea a 2-a #change #single #lansare #puya #hip hop

Puya vrea sa schimbe lumea

Dupa marele succes obtinut cu melodia “Undeva-n Balkani”,  Puya lanseaza “Change”, prima piesa promovata de pe partea a doua a albumului “ Romanisme ”.

La fel ca si pe single-ul anterior, Puya trage concluzii vizavi de societatea romaneasca, insa de aceasta data accentul este pus pe nevoia de senzational din presa autohtona, pe pseudovedetele aparute peste noapte din nevoia trusturilor de presa de a obtine audienta si pe tendinta generala de a urmari la televizor subiecte socante si vulgare. 
 
“Din pacate aproape intreaga societate a intrat in acest joc al nevoii de senzational.”, declara Puya

Single-ul beneficiaza si de un videoclip care potrivit site-ului oficial La Familia a fost filmat pe 3 septembrie la studiourile MediaPro din Buftea, aceleasi studiouri in care s-a filmat si pentru clipul “Undeva-n Balkani”.

“Change” prefateaza aparitia albumului “ Romanisme partea a 2-a ” in luna octombrie. Noul material continua linia muzicala a primului si va fi promovat in cadrul unui turneu national . 

Urmareste videoclipul melodiei “Undeva-n Balkani”


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea