Showbiz

#videoclip #undeva in balcani #single #album #schimbare #la familia #puya #hip hop

Puya renunta la cliseele hip-hop

Puya incepe azi filmarile la un nou videoclip intitulat “Undeva-n Balkani”, informeaza Pro TV. Clipul doreste sa surprinda prin simplitatea sa. Regizorul si scenaristul videoclipului va fi Marian Crisan. Ca locatie a filmarilor au fost alese Studiourile MediaPro din Buftea. Este pentru prima oara cand cand Puya filmeaza un clip in studio.

“Undeva-n Balkani” este un prim extras pe single de pe noul album Puya. Discul, intitulat "Romaniasme" va contine 12 piese si va fi structurat in 2 parti. Prima va fi lansata la sfarsitul lui martie, cea de-a 2-a fiind programata sa apara in luna septembrie .
Puya s-a implicat foarte mult in compunerea pieselor de pe album. El a declarat ca acest disc inseamna o schimbare, incercand sa scape de cliseele specifice hip-hop-ului: cartier, bloc , scara etc.

Tot la capitolul “schimbari” putem mentiona renuntarea la casa de discuri Roton, cea sub egida careia Puya a lansat in 2008 “Muzica de tolaneala si depravare”. Noul disc Puya urmeaza sa fie lansat de casa de discuri MediaPro Music.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea