Showbiz

#muzica #puya #la familia #droguri #hip hop

Puya despre legalizarea drogurilor: Un fitil electoral

Puya, solistul grupului La Familia , afirma ca decizia de la Cotroceni de a discuta despre legalizarea drogurilor usoare si a prostitutiei nu este decat un mesaj electoral.

Artistul considera ca politicienii nu iau serios in considerare aceasta posibilitate , ci doar incearca sa atraga la vot persoanele care consuma droguri usoare. Astfel, Puya a declarat ca initiativa nu este decat un " fitil electoral" si ca, de fapt, problema nu este tratata temeinic de catre politicieni.

"Nu cred ca e nimic serios. Asa fac mereu politicienii cand e vorba sa fie din nou alesi. E vrajeala electorala. Despre legalizarea drogurilor usoare ar trebui sa se discute serios, cum se intampla in statele cu adevarat democratice. La noi, politicienii vor doar voturile consumatorilor", a fost de parere Puya.

Puya este unul dintre artistii romani care a avut numeroase probleme din cauza consumului de droguri. De altfel, Sisu, celalalt membru al formatiei La Familia, a fost arestat de cateva ori din cauza ca a fost acuzat si gasit vinovat de trafic de droguri de mare risc .

La Familia - Bucuresti

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea