Showbiz

#muzica #oscar #slumdog millionaire #india #film #coloana sonora #remix #jai ho #nicole scherzinger #pussycat dolls #alte-genuri #r&b #pop

Pussycat Dolls, in roluri de indience focoase

Nicole Scherzinger impreuna cu fetele de la Pussycat Dolls au filmat clipul pentru „Jay Ho”, varianta remixata de Nicole a piesei de pe coloana sonora a filmului  de sexy, amintand insa de portul indian si binenteles cu insemnul rosu specific pe frunte.

Nicole, cea care a inregistrata versiunea in engleza a melodiei compuse de A.R.Rahman, a declarat ca se simte foarte onorata sa faca parte din proiectul de succes „ ”. De asemenea, artista a marturisit ca atat povestea si muzica acestui film au incarcat-o cu energie pozitiva.

„Nu pot sa sper decat ca " Slumdog Millionaire " si "Jay Ho" ("You Are My Destiny") in versiunea mea vor impresiona si apropia oamenii din intreaga lume”, a precizat cantareata.

A.R. Rahman, autorul piesei „ ” a primit 2 Oscaruri pentru aceasta melodie, la categoriile: „Cea mai buna tema muzicala” si „ Cea mai buna coloana sonora ”. Varianta remixata a lui Nicole pastreaza, in mare parte, fragmente din original.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea