Showbiz

#rock #pop #castiguri #concerte #revelion #proconsul

Proconsul au castigat 30.000 de euro de Revelion

Trupa Proconsul ( foto ) este campioana incasarilor de pe urma concertelor sustinute de Revelion . Potrivit ziarului Libertatea, cei de Proconsul au sustinut nu mai putin de cinci spectacole (doua in Ploiesti si Lehliu-Gara si trei la Bucuresti), de pe urma carora si-au rotunjit veniturile cu 30.000 de euro.
 
Cei de la Proconsul au avut parte de un decembrie atat de incarcat, incat nu au mai reusit sa-si actualizeze blogul si pagina de Twitter de aproape o luna. 
 
Pe locul doi s-a clasat Andreea Banica, a carei pusculita este mai bogata cu 24.000 de euro. Andreea a trudit din greu pentru acesti bani, sustinand sapte concerte de Revelion .
 
Membrii trupei Voltaj au fost ceva mai norocosi, sustinand un singur concert (cel din Piata Revolutiei), de pe urma caruia Calin Goia & Co au castigat 18.000 de euro.
 
Mihai Traistariu a strans la randul sau bani frumosi de Revelion, el sustinand un concert  tocmai in Norvegia. Pentru show-ul din Norvegia Traistariu a fost remunerat cu 16.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea