Showbiz

#corina #muzica #dance #monden #mama #copil #single #revenire

Proaspata mamica Corina revine pe scena

Corina este gata sa se intoarca in lumina reflectoarelor. Artista a devenit mama in noiembrie 2008, dand nastere lui Robin . Acum vedeta se apuca din nou de munca si este gata sa lanseze un nou single , potrivit ziarului "Gardianul".

Melodia, compusa de Marcos Brosch, se intituleaza „One, two, three”, si este prima pe care Corina a inregistrat-o dupa ce a devenit mamica.

"Luni, 6 aprilie, invitata speciala al lui Marian Soci in emisiunea `Muzica Ta` de la Radio 21 va fi Corina, cea care in decursul anilor a cucerit publicul cu hit-urile ei: `Imi place la tine tot`, `Noi doi`, `Fara tine` si mai nou `Let go`,celebrul featuring cu Lumidee", au declarat reprezentantii vedetei.

Corina Ciorba formeaza un cuplu cu omul de afaceri Nelu Bud de mai bine de 10 ani. De curand acestia au devenit parintii unui baietel, Ioan Robin, motiv pentru care au si oficializat relatia, in vara lui 2008.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea