Showbiz

#regina elisabeta #printul william #kate middleton

Printul William si Kate Middleton, duce si ducesa de Cambridge

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a anuntat in aceasta dimineata titlurile nobiliare pe care Printul William si Kate Middleton le vor dobandi dupa nunta: cei doi vor deveni duce si ducesa de Cambridge .

In dimineata zilei in care va avea loc nunta regala, Regina Elisabeta a II-a a anuntat titlul nobiliar pe care il va primi nepotul ei, Printul William, dupa ceremonie: Duce de Cambridge.

Potrivit traditiei, membrii familiei regale primesc din partea monarhului un titlu in ziua nuntii.  Titlul complet al Printului William va fi "Prince William, Duke of Cambridge, Earl of Strathearn, Baron Carrickfergus".

Chiar daca va fi numita "Alteta Sa" dupa nunta, Kate Middleton nu va deveni printesa. Ea va imparti insa toate titlurile sotului sau, devenind Ducesa de Cambridge.

Zeci de oameni s-au strans la Londra pentru fi aproape de ceremonia religioasa la care vor participa insa doar 1.900 de invitati. Ceremonia religioasa va avea loc in Westminster Abbey, iar catedrala a fost pregatita special pentru ceremonie. La cererea lui Kate Middleton au fost adusi mai multi copaci, in ghivece speciale.

"Intotdeauna ma bucur de nunti, iar aceasta este una speciala. Cei doi tineri sunt oameni inteligenti si realisti si au, de asemenea, idealuri inalte despre casatorie, dar si despre alte lucruri", a declarat Arhiepiscopul de Canterbury , cel care va oficia casatoria, citat de Gandul.info.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea