Showbiz

Printul Caspian - mai tare ca Drillbit Taylor

Asa cum era de asteptat, filmul fantasy : s-a instalat in pozitia de lider al box-office-ului romanesc in chiar weekend-ul lansarii in cinematografele din Romania, dupa ce a fost vizionat de 9.027 de spectatori care au cumparat bilete in valoare de 141.345 de lei.

Regizat de sa-si recastige tronul si sa aduca pacea in conflictul dintre narnieni si telmarini.

Pe locul doi in clasamentul incasarilor de saptamana trecuta se claseaza . Acesta nu are casa si locuieste pe plaja si ii invata pe cei mici tehnici de aparare hiperamuzante.

SF-ul Incredibilui Hulk/ The Incredible Hulk, cu Edward Norton, care prezinta povestea unui om de stiinta aflat in cautarea unui leac pentru boala ce il transforma intr-un urias monstru verde, a ocupat locul al patrulea in topul incasarilor de weekend-ul trecut cu 90.369 de lei si de 6.698 de spectatori.

Comedia Mariaj de Vegas/ What Happens in Vegas, cu Ashton Kutcher si Cameron Diaz a ocupat locul al cincilea, iar cea de-a patra serie Indiana Jones , Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull a coborat pana pe locul opt, filmul lui Steven Spielberg obtinand pana acum, venituri de 815.952 de lei.

Trailer Cronicile din Narnia: Printul Caspian


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea