Showbiz

#copii #custodie #regele pop #deces #pop #muzica #michael jackson

Prince Michael II: "Unde s-a dus tati? In vacanta?"

Prince Michael II, fiul cel mic al lui Michael Jackson, crede ca tatal lui este in vacanta, anunta femalefirst.co.uk.

Alintat „ Blanket ”, micutul Prince nu constientizeaza faptul ca Regele Pop a murit luna trecuta si a fost foarte confuz dupa funeraliile facute in Los Angeles.

„Este clar pentru mine ca Blanket inca nu-si da seama ce s-a intamplat cu tatal lui. Mi-a spus la un moment dat `Unde s-a dus tati? In vacanta?` Era o intrebara retorica, dar mi-a frant inima” a povestit Mark Lester , nasul celor 3 copii ai lui Michael.

Paris: "Sunt doar fericita ca stiu ca are parte de pace acum"

„Prince a fost tot timpul taciturn, lucru neobisnuit pentru el, dar tot m-a luat in brate. Paris, in schimb, m-a imbratisat strans minute intregi. Amandoi incercam sa ne revenim. I-am spus ca tatal ei intotdeauna va fi in inima si va fi amintit de cel putin jumatate din populatia globului. Si ea mi-a raspuns: `Sunt doar fericita ca stiu ca are parte de pace acum”, a spus nasul, referindu-se la starea de spirit a copiilor megastarului.

Actorul britanic Mark Lester, care este recunoscut pentru rolul din musical-ul „Oliver”, a mai precizat ca finii lui, care momentan se afla in custodia lui Katherine Jackson , l-au implorat sa petreaca Craciunul cu el si familia lui.

„Paris a fost foarte dezamagita cand a aflat ca fiicele mele nu pot veni la funeralii si m-a intrebat `Putem sa venim noi la voi de Craciun? Aduc si cadouri`. Am fost foarte impresionat si sper ca lucrul acesta sa fie posibil, acum cu toata tevatura asta privind custodia care este atat de incurcata”, a adaugat Mark Lester.

Lester, care planuieste sa participe si la inmormantarea propriu-zisa a lui Michael, insista asupra faptului ca Prince Michael I si Paris nu au niciun fel de relatie cu mama lor biologica, Debbie Rowe. „Copiii n-o cunosc si n-au mai vazut-o de ani buni. Posibilitatea ca cei 3 copii sa fie despartiti, avand in vedere ca Blanket este facut cu altcineva, este de neconceput...i-ar distruge”, a concluzionat Mark Lester, in varsta de 50 ani.

Joe Jackson: "Nu mi-am maltratat niciodata copiii"

Pe de alta parte, Joe Jackson, tatal lui Michael, neaga acuzatiile conform carora l-ar fi maltratat pe star in copilarie. „Este o minciuna. Nu mi-am maltratat niciodata copiii. L-am crescut pe Michael asa cum toti parintii isi cresc copiii. De ce i-as fi facut rau? Este copilul meu si l-am iubit. Inca il mai iubesc”, a marturisit Joe in cadrul emisiunii gazduita de Larry King.

Presa internationala nu este insa de aceeasi parere. De curand, s-a zvonit ca Michael Jackson ar fi ramas steril si incapabil sa faca copii dupa ce Joe l-a lovit puternic in testicule cand era mai mic.

Funeraliile lui Michael Jackson - discursul lui Paris

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea