Showbiz

#boca de inferno #sistem #dance #electro

Primul videoclip eco din Romania apartine trupei Sistem

Trupa Sistem va lansa, luna viitoare, videoclipul piesei " Boca de Inferno " prin care incearca sa sensibilizeze opinia publica in legatura cu problemele ecologice ale planetei.

Membri Sistem sunt intens preocupati de problemele ecologice si de reciclare , astfel ca  piesa Boca de Inferno a fost filmata in colaborare cu Omuletii Verzi care dau un exemplu despre ce inseamna reciclarea selectiva si prezervarea mediului inconjurator.

"Ne-am mobilizat cu totii si lucrul la piesa nu a durat mult. Suntem multumiti de rezultat si de faptul ca desi Boca de Inferno este putin diferita de stilul trupei de pana acum, ea a fost primita cu mare interes de catre public", a marturisit liderul trupei, Zoli Toth.

Scenariul acestui ultim videoclip este semnat de regizorul Marian Crisan, premiat anul trecut la Cannes pentru filmul Megatron .

Boca de Inferno a fost lansata in urma cu doua saptamani si s-a bucurat de un real succes. Astfel, in primele 24 de ore piesa a fost ascultata de peste 10.000 de fani.

Cantecul contine un sample din piesa Gopher Mambo, compusa de Billy May si Gorrado Gozzo si interpretata de cunoscuta soprana peruviana Yma Sumac.

Boca de inferno - Sistem

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea