Showbiz

Primele cinematografe 3D din Romania - la Bucuresti si Oradea

Compania britanica The Light va lansa, in toamna, primele doua cinematografe digitale din Europa, la Bucuresi si Oradea. Noile cinematografe vor avea sapte, respectiv opt sali , care dispun de facilitati de proiectie digitala 3D, ambele cu o capacitate de pana la 1.500 de locuri.

Dotarile 3D cu care vor fi echipate salile ofera posibilitatea de a prezenta filme variate, cu accent pe festivaluri de profil, dar si un spectru larg de tipuri de divertisment, de la concerte live , opera si spectacole de moda, pana la meciuri de fotbal si curse de Formula 1.

Cinematografele The Light vor dispune de o serie de spatii de relaxare, de tip lounge, dar si spatii cu sali de conferinte special amenajate, cu tehnologii dezvoltate special in acest sens. Intr -un cinematograf digital, spectatorii nu vor sesiza diferenta dintre proiectia digitala si cea pe 35 mm, diferentele fiind  la nivelul aplicatiilor de care dispun spectatorii in timpul vizionarii filmelor.

Primul cinematograf digital The Light va fi lansat pe 30 octombrie la Liberty Center din Bucuresti.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea