Showbiz

#poze #beckham #Harper Seven

Prima poza cu Harper Seven, fetita cuplului Beckham

O prima fotografie cu Harper Seven , fetita cuplului Beckham, a fost postata de David Beckham pe Facebook chiar de fotbalist. Fotografia apare alaturi de explicatia “Am facuta aceasta poza in timp ce fetele mele dormeau” si o surprinde pe Victoria cu Harper la pieptul sau.

O fotografie asemanatoare, in care apare David Beckham tinand-o in brate pe Harper Seven, a fost postata de Victoria pe Twitter. Poza este insotita de comentariul “Fetita lui tata”, potrivit dailymail.co.uk. Fotografia il surprinde pe David in timp ce o atinge usor cu nasul pe fetita, care este invelita intr-o paturica si poarta pe cap o caciulita.

Victoria Beckham a nascut in urma cu o saptamana, prin cezariana, o fetita pe care a botezat-o Harper Seven. Evenimentul l-a facut pe David sa declare ca se straduieste sa devina mult mai "tandru" cu fetita cuplului, dupa cei trei fii pe care ii are cu sotia sa, Victoria.

David si-a exprimat fericirea pentru venirea pe lume a fetitei lui, aparand pe terenul de fotbal cu o pereche de pantofi de sport pe care avea imprimat cu culoarea roz numele acesteia, alaturi de numele celorlalti trei copii ai lui Brooklyn, Romeo si Cruz.

El a fost surprins purtand aceasta incaltaminte la meciul amical disputat de echipele de fotbal LA Galaxy si Real Madrid.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea