Showbiz

Prima fotografie cu Josh Brolin in rolul lui George W. Bush

Revista americana Entertainement Weekly a publicat primele fotografii cu actorul Josh Brolin in rolul presedintelui american George W. Bush, din cel mai recent cinematografic al regizorului .

Stone, care in prezent lucreaza la filmul biografic despre viata lui George W. Bush a spus ca va realiza un portret adevarat si obiectiv al preseditelui american. "Cum a facut Bush sa se metamorfozeze dintr-un alcoolic in persoana cea mai puternica din lume?", se intreaba regizorul, care va incerca sa explice misterul prin intermediul filmului.

Filmul se numeste simplu "W." si din distributie mai fac parte: Elizabeth Banks in rolul Laurei Bush, sotia presedintelui, sau inspirate de evenimente din istoria SUA. El a mai realizat , JFK despre asasinarea lui Kennedy, Nixon - demisia lui Richard Nixon, The Doors - revolta tinerilor prin muzica la sfarsitul anilor '60 si World Trade Center despre atentatele din 11 septembrie.

TrailerWorld Trade Center


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea