Showbiz

#stefan banica #concert #tramvai

Prima experienta muzicala a lui Stefan Banica: a cantat in tramvai!

Stefan Banica a marturisit ca prima sa experienta in calitate de cantaret dateaza din copilarie. Invitat in cadrul emisiunii TV Serviciul Roman de Comedie, artistul a povestit ca obisnuia sa cante in tramvai melodiile tatalui sau.

 "Intr-adevar tata circula cu tramvaiul pe vremea aia, nu era nici o rusine. Eu, care aveam amigdale , cantam si eu acolo "Gioconda se marita ", foarte bine, de fapt cum cant si astazi. Si tata mi-a zis la un moment dat: 'Bai taticule, ai cantat gratis atata timp, trei statii, canta si si tu  pe bani'. Mi-am dorit intotdeauna sa devin actor. La varsta de cinci ani mi-am ales trei meserii :  clovn, militian si actor. Si cum primele doua erau practic la fel am ales  sa ma fac actor", a declarat Stefan Banica.

Stefan Banica va lansa pe 12 octombrie “Super-love”, noul sau album. Evenimentul de lansare va avea loc la show-room -ul Automobile Bavaria Group din Bucuresti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea