Showbiz

#film #serial #cinema #premiile bafta

Premiile BAFTA 2009 pentru seriale

Premiile BAFTA au fost decernate, duminica, la Londra. Printre castigatorii de anul aceasta se numara serialul de televiziune Mad Men care a castigat premiul pentru cel mai bun serial international, informeaza Mediafax.

Alte seriale castigatoare la premiile britanice au fost seria politista Wallander produsa de BBC in colaborare cu Kenneth Branagh si serialul – drama Criminal Justice.

In ceea ce priveste productiile de divertisment, emisiunea The X Factor (ITV) a castigat premiul pentru "Cea mai buna productie de divertisment", productia Life in Cold Blood s-a ales cu premiul pentru "Cel mai bun serial de divertisment factual", in timp ce Harry Hill's TV Burp (ITV1) a luat premiul pentru "Cea mai buna reprezentatie de divertisment".

Pentru oficialii BAFTA, cei mai buni actori de televiziune au fost Stephen Dillane, pentru rolul din productia The Shooting of Thomas Hurndall (Channel 4) si Anna Maxwell Martin pentru rolul din Poppy Shakespeare (Channel 4).


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea