Showbiz

#pop #michael jackson #testament

Premiera! Testamentul lui Michael Jackson a ajuns pe mana presei

Testamentul lui Michael Jackson a ajuns in cele din urma pe mana presei. Saptamanalul britanic News of The World a publicat ieri, in premiera, testamentul lui The King of Pop, de la a carui moarte s-a scurs aproape un an.

Din cele 21 de pagini ale testamentului aflam ca cei trei copii ai sai primesc cate 33.000.000 de dolari, bani la care nu vor putea avea acces partial decat atunci cand vor implini varsta de 30 de ani. Control total asupra banilor lasati mostenire de catre tatal lor vor avea doar atunci cand vor implini 40 de ani.

Katherine, mama megastarului, numita prin acest testament custodele copiilor, primeste 100.000.000 de dolari. In schimb, nu primesc niciun ban fostele sotii ale lui Michael ( Debbie Rowe si Lisa Marie Presley ). Acelasi lucru este valabil si pentru fratii, surorile si tatal cantaretului.

De asemenea, 20% din averea pe care Michael Jackson o avea in momentul decesului sau, va fi virata in conturile unor fundatii de caritate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea