Showbiz

#harry potter #printul semipur #vrajitor #daniel radcliffe

Premiera regala pentru Harry Potter 6

, a sasea parte a francizei create de J. K. Rowling, va fi lansata in premiera europeana pe 17 noiembrie, la Londra, potrivit BBC.

Lansarea va avea loc in cadrul evenimentului caritabil Royal Film Performance, la care asista unul dintre membrii familiei regale britanice.

Anul trecut, evenimentul a fost anulat din cauza controverselor declansate de filmul selectat - Brick Lane. Protestatarii erau nemultumiti de faptul ca filmul, inspirat din romanul scriitoarei Monica Ali, prezenta rezidentii din Brick Lane, un cartier al Londrei, ca fiind needucati.

Harry Potter si Printul Semipur, este regizat de David Yates si ii are in distributie pe actorii Daniel Radcliffe, Emma Watson si Rupert Grint. Harry Potter este cel mai profitabil personaj de cinema din toate timpurile in box office-ul mondial, urmat de celebrul spion James Bond.

Data premierei din Romania a filmului nu a fost inca data publicitatii. Organizatorii se asteapta ca si partea a sasea a seriei sa se bucure de un succes rasunator. Partea a cincea a francizei - Harry Potter si Ordinul Phoenix - a avut, pana acum, incasari la nivel mondial de 469 de milioane de lire sterline.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer Harry Potter si Printul Semipur

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea