Showbiz

#alte-genuri #r&b #concert #boyz ii men #romania

Premiera! Boyz II Men la Bucuresti!

Celebra trupa americana Boyz II Men va concerta pentru prima oara la Bucuresti pe data de 20 aprilie, pe scena Salii Palatului. 

Conform vanzarilor, Boyz II Men este cel mai de succes grup vocal R&B masculin din toate timpurile. Au inregistrat cinci pozitii intai in topurile de specialitate si au vandut mai mult de 60 de milioane de albume. Trei dintre hit-uri, "End of the Road", "I'll Make Love to You" si "One Sweet Day "(cu Mariah Carey), au atins si au depasit stationarea pe pozitia intai in topul billboard hot 100 pentru cea mai lunga perioada de timp.

Cu toate ca "On Bended Knee" nu a inregistrat depasiri exceptionale, a ramas inca un cantec foarte popular care a ajuns numarul 1 si a transformat  Boyz II Men  in al treilea artist (dupa The Beatles si Elvis) care s-a inlocuit singur la pozitia ce o detinea in Billboard Hot 100.

Biletele se gasesc la Sala Palatului si in reteaua Diverta, casa de bilete Unirii 1 sau pe www.myticket.ro si pe www.ticketpoint.ro.

Sursa foto : why-rush.com

Boyz II Men - "I'll Make Love To You"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea