Showbiz

Pregatiti-va de LOST in Romania

Canalul de televiziune AXN va difuza, incepand din 6 aprilie, de la ora 21:00, in premiera si in exclusivitate, sezonul 4 al celebrului serial de succes Lost: .

In istoria serialelor de televiziune s-a intamplat foarte rar ca un nou sezon al unei serii sa il depaseasca in audienta pe cel precedent. Dar exact asa s-a petrecut cu Lost: Naufragiatii in Statele Unite. Sfarsitul celui de-al treilea sezon a fost atat de plin de suspans incat primul episod al sezonului 4 a adunat un million de noi spectatori.

Evident, si publicul din Europa Centrala, precum si fanii serialului din Romania de-abia asteapta sa vada ce suprize si rasturnari de situatie va aduce sezonul 4 din Lost: Naufragiatii, unul dintre cele mai populare seriale TV din toate timpurile.

In primul episod din noul sezon , toti cei de pe insula sunt sceptici in ceea ce priveste cel mai nou vizitator al insulei: Naomi . Nimeni nu stie daca ea spune adevarul si daca echipajul despre care vorbeste chiar va veni sa-i salveze. Tensiunea este atat de mare incat Jack il ataca pe Locke, iar conflictul dintre cei doi va duce la impartirea supravietuitorilor in doua tabere. Jack vrea sa plece de pe insula cu orice pret, in timp ce Locke crede ca cel mai bine este sa ramana. Sezonul 4 va aduce in atentia fanilor noi personaje.

Trailer Sezonul 4


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea