Showbiz

#rock #electro #praf in ochi #revenire #5 ani #single #locul ei

Praf in Ochi - revenire dupa 5 ani de absenta (VIDEO)

Dupa o absenta de 5 ani de pe piata muzicala romaneasca si la insistentele staruitoare ale fanilor, trupa Praf In Ochi pregateste o revenire spectaculoasa. Single-ul cu care trupa si-a pregatit comeback-ul se intituleaza “Locul ei” si in numai trei zile de la postarea lui pe Youtube a avut peste 7000 de vizualizari.

Melodia reprezinta munca a sapte luni pline pentru cei trei membri ai formatiei Praf In Ochi si “este o piesa despre sentimente care cu greu se sting, care nu pot fi uitate, despre evenimente marcante, despre suferinta, despre iubire si multe alte trairi interioare. Prin acest single nu transmitem un mesaj, ci descriem stari in care multi dintre noi, oamenii, ne regasim.”, povesteste OD, vocalul trupei. 

In momentul de fata Praf in Ochi este formata din doi dintre membrii vechi, Tibi (chitara) si OD (vocal), alaturi de care canta Fanaka (chitara), formula in care cei trei spun ca vor ramane mult timp. 
    
“Am reinfiintat proiectul pentru ca PIO reprezinta atat pentru mine, cat si pentru Fanaka si Tibi pura pasiune, intoarcerea la radacini. Fanii trupei, cel putin cei ramasi, au fost interesati de noua piesa inca din momentul in care s-a dat oarecum vestea pe net ca PIO revine. Prin mesajele lor entuziste si interesul acordat ne-au ajutat sa nu avem temeri legate de comeback-ul nostru”, a precizat OD.
 
Urmareste mai jos o inregistrare video cu "Locul ei", noul single Praf in Ochi:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea