Showbiz

#michael jackson #muzica #pop #deces #regele pop

Poze cu picioarele lui Michael distruse de vitiligo si perfuzii

Cei de la ABC News au reusit sa puna mana pe niste poze care chinul prin care a trecut Michael Jackson. Din ce reiese din fotografii, megastarul avea, printre altele, o necroza la piciorul drept, consecinta a folosirii in exces a perfuziilor.

Debra Jeliman, purtatorul de cuvant a Academiei Americane de Dermatologie , sustine ca semnele de pe picioarele Regelui Pop reprezinta urmele unor intepaturi , rezultat a numarului prea mare de administrate.

Fotografiile au fost facute in 2002 si indica faptul ca . Nu este insa clar ce e cu rana de la piciorul drept. Medicul Jeliman e de parere ca ar putea fi rezultatul contactului cu un lichid caustic, care arde pielea si schimba culoarea.

"Tesutul mort al pielii poate produce ulceratie dedesubtul tesutului epitelial", a mai precizat medicul, care considera ca artistul a folosit un acid.

MichaelDebra Jeliman a mai precizat ca practica perfuziilor introduse in picior i se pare neobisnuita. "In 22 de ani de experienta, nu am vazut niciodata o perfuzie introdusa in picior. De obicei, perfuziile se pun in brate, dar s-a intamplat sa intalnesc cazuri de pacienti care nu mai aveau vene si atunci esti obligat sa descoperi alte parti ale corpului unde poate fi pusa o perfuzie", a explicat aceasta.

Michael Jackson - dependent de si Oxycontin

Un apropiat al cantaretului, Marc Schaffel a confirmat faptul ca pe anumite parti ale corpului.

"Cand oamenii au vitiligo si sufera de o depigmentare neuniforma, folosesc adesea o crema care distruge celule pielii inchise la culoare, pielea capatand ulterior culoarea alba. Daca ne uitam la maini, acestea sunt complet albe. Or in vitiligo, nu vezi asa ceva. Incep sa ma gandesc ca folosea un agent de depigmentare", a concluzionat dermatologul.

Comenteaza stirea pe forum.

Urmareste imagini de la accidentul suferit de Michael Jackson in 1984 cand i-a luat foc parul

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea