Showbiz

Povestea lui "Donnie Darko" continua

, un thriller SF din 2001, care l-a lansat pe actorul Jake Gyllenhaal , va avea parte de o continuare cat de curand, insa cu o alta distributie . Regizorul noului film va fi Chris Fischer (Nightstalker, Rampage: The Hillside Strangler Murders), iar pelicula va fi intitulata S. Darko.

Donnie Darko 2 va relua firul actiunii, dupa sapte ani de la evenimentele din primul film, si va urmari aventurile surorii lui Donnie, Samantha, care se afla pe drum spre Los Angeles si are o serie de viziuni ciudate. Regizorul , . Nu se cunosc inca alte detalii legate de productia filmului.

Povestea lui Donnie Darko

In timpul alegerilor prezidentiale din 1988, un adolescent pe nume Donnie Darko iese din casa in mijlocul noptii si vede un iepure demonic urias pe care il cheama Frank, care ii spune ca lumea va fi distrusa in 28 de zile, 6 ore, 42 de minute si 6 secunde. Cand se intoarce acasa isi da seama ca in camera sa s-a prabusit motorul unui avion si ca el ar fi trebuit sa moara daca nu ar fi fost somnambul. In timp ce incearca sa descopere ce i se intampla, Frank ii tot apare in minte lui Donnie, facandu-l sa comita acte de vandalism si nu numai.

Trailer Donnie Darko


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea