Showbiz

#pop #madonna #custodie #copiii #sot #relatii #guy ritchie #lourdes #rocco #david #s.u.a. #concert #romania

Poveste cu final fericit: copiii raman la Madonna

Madonna a mai castigat o batalie impotriva fostului ei sot, regizorul Guy Ritchie , reusind sa obtina un ordin judecatoresc prin care sa-si poata tina copiii in Statele Unite, alaturi de ea.

"Voi face tot posibilul pentru ca ei sa fie mandri de radacinile lor britanice", spunea la un moment dat Guy Ritchie.

Se pare insa ca regizorul a fost complet lipsit de aparare in fata vointei de fier a Madonnei. Conform presei britanice, aceasta din urma a obtinut custodia temporara a copiilor.

"Lourdes si-a dorit intotdeauna sa fie alaturi de mama ei. Dupa divort, Guy a vrut sa-i aiba aproape pe Rocco si David. Guy a crezut ca are sanse mari, mai ales ca scoala la care invata copiii este aici. El isi iubeste baietii si este un tata devotat", a precizat o sursa din echipa de filmare a peliculei Sherlock Holmes , regizata de Guy Ritchie.

Madonna a anuntat de curand ca va relua in aceasta vara seria concertelor europene din turneul „ Sticky And Sweet ”. Romania este si ea inclusa pe lista tarilor pe care le va vizita diva pop la vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea